A- A A+

Taverne Rozemaai

Taverne Rozemaai - Antwerpen - HomeVan harte welkom op de vernieuwde website van Taverne Rozemaai, hét adres bij uitstek voor een heerlijke maaltijd en verfrissend drankje in het centrum van de Antwerpse gemeente Ekeren.

Op deze website vindt u alle nodige informatie over onze zaak. Zoals bijvoorbeeld onze menukaart, maar ook de speciale formules en de suggesties waar u bij ons van kan smullen. Wij zijn iedere dag vanaf 9 uur geopend.

Voor extra vragen met betrekking tot onze taverne kan u ons contacteren via de contactpagina van deze website. Voor het vooraf bestellen van een lunch of het maken van een reservatie kan u telefonisch bij ons terecht op het nummer 03 544 97 19.

Lunch: een snelle hap, want tijd kost geld

Wegens tijdsgebrek is het voor veel werkmensen en bedrijfspersoneel belangrijk om niet te lang te lunchen. Tijd kost immers geld. Daarom zorgen we er bij Taverne Rozemaai voor dat uw lunch bij ons bijzonder snel verloopt. Zo kan u toch een uitgebreide maaltijd nuttigen, zonder al te veel tijdverlies. Om uw lunch nog sneller te laten verlopen kan u zelfs op voorhand telefonisch aangeven wat u wenst te eten. Wij zorgen er dan voor dat uw eten snel klaarstaat na uw aankomst.

Ook voor ontspanning en genot

Natuurlijk blijft de ontspannen sfeer voorop staan, dus u kunt hier ook terecht voor een relaxmoment met koffie en een koekje of een frisse dorstlesser om de spanning van u af te laten glijden… Hetzelfde geldt voor een uitgebreid avondmaal, bijvoorbeeld met de hele familie. U kan kiezen voor een aantal voordelige menu's, of bestel gewoon à la carte en laat uw smaakpapillen uitgebreid verwennen!

Zes redenen om ons te bezoeken

Nog niet overtuigd, dan overlopen wij samen met u zes redenen waarom u absoluut moet langskomen in Taverne Rozemaai:

 • Onze seizoensgebonden gerechten (wild, mosselen, asperges, etc...).
 • Onze met zorg bereide snacks
 • Het gezellige zonneterras
 • Onze snelle en vriendelijke bediening
 • De ruime parking
 • Onze mogelijkheid tot het verhuren van de taverne voor feestjes (max. 80. personen)

Contacteer ons

Taverne Rozemaai
Ekerse steenweg 4A
2030 Antwerpen - België
Tel.: 03 544 97 19
info@taverne-rozemaai.be
BTW BE0447 912 445
Wat vindt u van onze diensten?
 • Ger Franx
  21-12-2017 19:11
  Drie jaar terug regelmatig gegeten toen ik voor mijn werk in Antwerpen moest zijn. Afgelopen woensdag terug geweest met mijn vrouw .Lekker wild gegeten met een winter Leffe erbij. Het was geweldig.
 • Jos Piessens
  11-08-2017 12:50
  Zeer lekker gegeten met onze Groupon ! Vriendelijke bediening ook
 • Joke Spoelders
  09-02-2017 16:35
  Ongelooflijk vriendelijk, tot je een probleem hebt! Wij hadden een restaurantbon die drie weken vervallen bleek te zijn. Onze neus werd bijna afgebeten over de telefoon en achter onze 25€ voorschot kunnen we uiteraard fluiten. Die 25€ is wat ons betreft slechts een bijkomend nadeel. Wat wij moeilijker vinden, is dat vriendelijkheid enkel mogelijk blijkt als er geld te verdienen valt.

Openingsuren

  ma : gesloten
  di - do : 09:00 – 21:00
  vr - za : 09:00 – 22:00
  zo : gesloten
top